ATHLETIC 3 - 2 VILA-REAL CF

El Villarreal patix la seua primera derrota en Lliga davant de l'Athletic (3-2)
Els grocs cauen en la seua visita a San Mamés a pesar de la millora en la segona part
El Villarreal va patir la seua primera derrota en la Lliga 09-10 al caure per 3-2 en San Mamés, on l'Athletic va ser capaç de frenar la ratxa dels grocs, que acumulaven tres triomfs consecutius en el feu dels ‘lleons'. Una fluixa primera part va acabar sent la tomba d'un Villarreal que, a pesar de la notable millora de la segona part, va reaccionar massa tard.

Els grocs van començar molt descentrats, mentres que l'Athletic, esperant arrere a la contra, prompte va fer mal al Submarí. Així, en el 10, Llorente avançava als locals amb un cabotada imparable que Diego López no va poder atallar. Endormiscat, el conjunt d'Ernesto Valverde va intentar acostar-se a la porta d'Iraizoz a través de Cazorla i Llorente, però va ser l'Athletic el que va tornar a marcar de nou per mitjà de Fernando Llorente.

En la segona part, el Villarreal va eixir amb més ganes i, a pesar del constant perill dels roig-i-blancs, va retallar distàncies només tres minuts després de la represa. El tant va arribar després d'un centre de Capdevila que, després de ser cabotejat per Joseba Llorente, va acabar en els peus de Cani, qui va rematar des de l'àrea xicoteta. Per desgràcia, els bilbaïns van tornar a avançar-se per mitjà de Javi Martínez, que va cabotejar després d'un córner i va posar el 3-1.

El Villarreal, amb més ganes que encert, va seguir intentant-ho i, a cinc minuts del final, va trobar el seu premi quan Cazorla, de falta directa, va aprofitar un desorientació d'Iraizoz per a donar esperances de nou als grocs. El Submarí va continuar buscant l'empat, però amb el temps ja damunt no va poder evitar la seua primera derrota en Lliga.