Borratxots va sorgir el 1998, va començar sent un grup d'amics disposats a anar al Madrigal cada jornada per animar al nostre equip, el Vila-real Cf. Poc a poc el grup anava augmentant en grandària, i d'aquí, que al cap de poc temps, no només es pensés en anar al camp a veure el partit, sinó que es podien fer moltíssimes més coses a part d'això. Avui en dia, part d'aquella gent que va formar el grup, ja no són presents amb els que avui formen Borratxots, però són benvinguts cada vegada que se'ls sembla recordar vells temps, ja que sense ells no hagués estat possible formar aquest gran grup.


En els inicis del grup, Borratxots estàvem situats en el fons sud al costat de la porteria (com poden veure a la imatge), allà es gaudi més que mai de l'ascens a primera divisió, on es van començar a traure les primeres banderes, pancartes, càntics, etc ... és quan el grup començava a fer-se notar.

Més endavant, a principis de la dècada dels anys 2000 - 2001, Borratxots ens varem haver de desplaçar cap al corner, on estem situats avui en dia, el motiu d'aquest desplaçament va ser principalment el creixement del grup.

Avui dia, els Borratxots anem amb la mateixa il·lusió que el primer dia, cada temporada ens la agarrem amb més ganes, nous projectes, noves il·lusions, etc ... No ens agrada que ens etiqueten, ni ideològicament, ni políticament, ni cap cosa semblant, som com som, fidels a un estil, i per molt que parlin de nosaltres, no els escoltem, només pensem en animar al Vila-real Cf., i donar-lo tot pel nostre equip.

Hi haurà gent a qui no els farem molta gràcia, per altra banda,n’haurà altra per a qui serem els millors, l'únic que sabem, és que nosaltres pensem en fer-ho el millor possible, a la nostra manera, seguint els mateixos principis que el primer dia, i sense dubte que, per a bé o per a mal, seguirem fent molt de soroll.