VILLARREAL 6 - 1 NAC BREDA


El Villarreal es classifica amb golejada per a l'Europa League
Els grocs sentencien al NAC Breda amb un espectacular 6-1 i estaran en el sorteig de la fase de grups de Mònaco

El Villarreal va aconseguir el passe a la fase de grups de l'Europa League oferint un gran espectacle davant del NAC Breda, que a penes va poder aguantar durant un quart d'hora les envestides del conjunt dirigit per Ernesto Valverde. Al final, una sonora golejada per 6-1 davant del conjunt holandés que col·loca de nou als grocs en l'òrbita europea.

El Submarí va eixir amb moltes ganes i prompte va començar a aprofitar els espais que oferia el NAC Breda. Així, Cazorla va posar el 1-0 després d'aprofitar un baló en l'àrea xicoteta. Poc després va arribar el gol de la tranquil·litat després d'un penal que Rossi, de manera impecable, es va encarregar de transformar. A deu minuts del descans, de nou el davanter transalpí va aprofitar una pena màxima per a deixar definitivament sentenciada l'eliminatòria.

En el segon temps, els grocs van seguir amb l'espectacle i Senna, a penes trenta segons després del xiulit de represa, posava el 4-0 amb un gran tir des de fora de l'àrea. A partir d'eixe moment, Valverde va decidir donar minuts als jugadors del filial, que també es van apuntar a la festa. D'esta manera, primer Jonathan Pereira i després Kiko –amb un magnífica cabotada en planxa- van sentenciar al conjunt holandés.