RED BULL SALZBURG 2 - 0 VILA-REAL CF

El Villarreal cau davant del Red Bull Salzburg (2-0)

El Submarí no va poder traure res positiu de la seua visita a terres austríaques a causa dels gols de Janko (min. 18) i de Tchoyi (min. 83)
El Villarreal no ha pogut traure res positiu de la seua visita al conjunt austríac del Red Bull Salzburg i finalment ha caigut per 2-0 en la segona jornada de la Fase de Grups de la UEFA Europa League.

Els grocs van començar l'encontre dominant, però a poc a poc van ser decaient conforme van arribar els gols locals. L'ocasió més clara a favor del Villarreal va arribar en el primer minut de l'encontre, quan l'italià Rossi es va plantar només davant de la porteria del Salzburg, però no va encertar a l'hora d'avançar als seus.

Els gols del Red Bull van ser obra de Janko, que va rematar amb l'esquerrana un centre de falta en el minut 19, i del potent Tchoyi, que va anotar el segon tant local ja en el minut 83 al rebolicar-se en l'àrea i batre Diego López de fort tir.