ESPANYOL 0 - 0 VILA-REAL CF

El Villarreal suma un punt en la visita de l'Espanyol al Madrigal (0-0)
El Villarreal va sumar un punt en la visita al Madrigal de l'Espanyol en un partit on els grocs van poder fer-se amb el triomf, però la intervenció de Kameni en alguns moments i la mala sort en altres van deixar el caseller de gols del Submarí en blanc. Ara, els grocs disposaran de quasi quinze dies per a preparar l'enfrontament contra el cuer, el Xerez, ja que la Liga BBVA no tornarà fins al pròxim 18 d'octubre.

La primera part va ser d'un domini clar per part del Submarí. Més encara quan l'Espanyol es va quedar prompte (minut 14) amb un jugador menys per una clara agarrada de Forlín sobre Rossi quan l'italià ja encarava a soles a Kameni en una ràpida jugada. Després de l'expulsió, els blanc i blaus es van replegar i van cedir el baló al Villarreal, que de seguida va començar a rondar l'àrea dels barcelonins. Així, primer Rossi i després Pires a punt van estar de fer el 1-0 amb dos clares ocasions a boca de canó, però Kameni va ser capaç de traure el baló en l'últim moment.

En la segona part, els grocs van ralentitzar el seu joc, però encara així van disposar de diverses ocasions clares per a marcar. El primer a crear perill va ser Cazorla en el minut 60, quan l'asturià va enganxar un potent tir creuat que el meta camerunés, una vegada més, va traure amb la punta dels dits. Un quart d'hora després, Rossi a punt va estar d'anotar de nou amb un tir a la vora de l'àrea xicoteta que finalment es va estavellar amb la defensa blanc i blava. Qui va disposar de l'ocasió més clara fou Senna a cinc minuts del final, quan l'hispanobrasiler va empalmar un xute a la vora de l'àrea que va tornar a anar-se'n fora només per mil·límetres.