VILA-REAL CF 4 - 1 LAZIO

El Villarreal també goleja en l'Europa League (4-1)

El Submarí es va imposar amb claredat a la Lazio amb un primer quart d'hora màgic

El Villarreal va aconseguir la seua segona golejada consecutiva davant de la seua afició en un espectacular partit de la UEFA Europa League davant de la Lazio italiana. El Submarí es va mostrar superior en tot moment del partit i es va imposar amb dos gols de Pires, un de Cani i un altre de Giussepe Rossi. Zárate va marcar per al conjunt italià ja en el minut 72 del xoc.

L'inici dels grocs va ser irresistible. Mostra d'açò és que abans del primer quart d'hora el Villarreal ja guanyava per 3-0 en un 15 minuts màgics de l'equip d'Ernesto Valverde. En la primera ocasió local es va inaugurar el marcador. Pires va executar magistralment una llunyana falta escorada i l'esfèric va entrar en la porteria de Bizarri sense que cap jugador ho tocara. Nilmar va ser el que més prop va estar de fregar el baló, però no va arribar per poc.

Pareixia que el partit no podia començar millor per al Submarí, però tot al contrari. Als 3 minuts de joc el centrecampista de la Lazio Baronio va ser expulsat per roja directa per una agressió sobre Llorente i va deixar a l'equip visitant amb un efectiu menys sobre el terreny de joc.

En superioritat numèrica el Villarreal va passar a apalissar el seu rival, molt tocat darrere d'allò que s'ha succeït en els primers instants. Així, el segon gol groc va ser obra de l'aragonés Cani, que va agafar un baló en la frontal de l'àrea i ho va col·locar ras al pal dret de la Lazio. Impossible per a Bizarri i 2-0 en el marcador quan tan sols corria el 13 del xoc.

Tan sols un minut més tard va arribar el tercer. El brasiler Nilmar va ser objecte d'un clar penal comés pel francés Diakhité i Pires es va encarregar de materialitzar la pena màxima de fort tir creuat amb la seua cama dreta. Doblet del ‘7' groc i pareixia que el partit estava totalment sentenciat.

Tot anava sobre rodes fins a la mitjana hora de joc. Un baló en profunditat cap a Rocchi va deixar només el davanter italià davant de Diego López i Gonzalo, en el seu intent d'evitar el gol, es va llançar a pel baló i va derrocar al jugador de la Lazio. Un penal que va suposar la roja directa del central argentí però que va evitar el tant de visitant, ja que el posterior llançament de Foggia se'n va anar al travesser.

La segona part no va tindre tant de ritme com el primer acte. Encara així, es van poder veure dos tants. El primer d'ells va ser el gol de l'honor de la Lazio, marcat per l'argentí Zárate ja en el minut 72 de la trobada. L'últim i definitiu tant va ser obra de Giussepe Rossi, que va transformar un penal comés sobre el seu company Cani quan restaven set minuts per al xiulit final.