SEVILLA F.C 3 - 2 VILA-REAL CF

El Villarreal cau a pesar d'oferir una gran imatge a Sevilla (3-2)
El Submarí va igualar i fins i tot a es va posar per davant d'uns andalusos que van tornar a demostrar molta pegada

El Villarreal es va quedar a les portes de la glòria en el Sánchez Pizjuán i, a pesar d'igualar el xoc i inclús posar-se per davant, va caure en el feu d'un Sevilla (3-2) que va tornar a demostrar molta pegada. Encara a pesar de la derrota, els d'Ernesto Valverde van oferir una gran imatge i van ratificar una vegada més la millora mostrada en els últims partits.

En la primera part, el Sevilla va començar molt fort i es va posar per davant en el minut 8, quan Luis Fabiano caçava un centre difícil i posava al seu equip en avantatge. A pesar de la maçada que suposava el gol primerenc dels andalusos, el Villarreal va continuar jugant sense complexos. Així, Pires posava l'empat a la vora de la mitjana hora quan, en una jugada de fantasia, Bruno servia el francés i este, després d'una preciosa triangulació amb Fuster, anotava el 1-1. Agarrat per desprevingut, el Sevilla va manejar com va poder el xoc, si bé van ser els grocs els que van portar la iniciativa fins al descans.

En la represa, el Villarreal va eixir amb la mateixa fam ofensiva i, després de diverses temptatives, Fuster va posar el 1-2 en el marcador després d'un rebutge de Palop a un centre de Pires al que Rossi no arriba. La reacció dels andalusos va arribar dos minuts després, quan Luis Fabiano igualava a passe d'Adriano. Amb el Submarí un tant noquejat després de l'empat, el Sevilla marcava el 3-2 en un centre d'Adriano que Kanouté va enganxar de cap.

Els últims vint minuts van ser d'ocasions per a ambdós, amb un Villarreal bolcat a per l'empat i els sevillans esperant a la contra, però l'electrònic ja no es va moure.