VILA-REAL CF 5 - 0 TENERIFE

El Villarreal es resquita amb una golejada al Tenerife (5-0)

El Submarí castiga els insulars amb tres gols en menys de cinc minuts i es coloca a la zona mitja de la taula

El Villarreal es va resquitar dels roïns resultats en Lliga amb una espectacular golejada en El Madrigal (5-0) que es va consumar en només cinc minuts i va deixar noquejat a un Tenerife que només va poder aguantar els envits grocs durant els primers quaranta-cinc minuts. Ara, els d'Ernesto Valverde ocupen el tretzé lloc en la classificació i posen terra pel mig amb la part baixa de la taula.

Els primer minuts van ser per al Villarreal, que va eixir, com acostuma, en tromba a pel partit. Aguantant arrere les envestides es va col·locar el Tenerife, menys ubicat i esperant una errada del Submarí per a eixir a la contra amb balons llargs. El tant de Llorente va arribar prompte. Després d'una recuperació en el centre del camp, Marcano va veure el desmarcatge de Llorente i va servir un gran passe al basc, que amb un suau toc creuava el baló i posava el 1-0 en el marcador. Va ser llavors quan va arribar la reacció dels insulars, que es van bolcar en el camp del conjunt de La Plana, però sense fortuna ni encert de cara a porteria.

En la segona va tornar la màgia al Madrigal. Poc menys de cinc minuts van bastar perquè els grocs sentenciaren el partit. Així, el segon gol va arribar només dos minuts després de la represa, quan Rossi, després d'una escapada per la banda posava un centre a Pires que el francés, sense pensar-ho, va rematar de primeres. Dos a zero i el Villarreal respirava tranquil.

Però la festa acabava de començar. En el 50, Bruno servia un gran passe per a Rossi i l'italià, després d'anar-se'n per velocitat de la saga del Tenerife, marcava el tercer en un Madrigal entregat ja al seu públic. En plena festa, i només un minut després, Llorente certificava la golejada al recuperar un baló en atac que va reblar amb una perfecta vaselina i feia pujar el 4-0 al marcador.

Ja amb el partit més que encarrilat, el Submarí es va dedicar a calmar el partit, encara que sense renunciar a les seues oportunitats. El Tenerife, molt tocat per la golejada, intentava eixir, però els grocs van mantindre el xoc baix control en tot moment. Fins va haver-hi temps per a un quint quan Cani, a passe llarg d'Escudero, marcava el quint i posava el passador a un gran vesprada per al Villarreal.