PUERTOLLANO 1 - 1 VILA-REAL CF

El Villarreal empata en la Copa davant del Puertollano (1-1)

La mala sort, la retirada de Senna per lesió i l'expulsió de Nilmar eviten la victòria del Submarí

El Villarreal va empatar (1-1) en el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei davant d'un Puertollano que es lliurar de la derrota per la mala sort dels grocs unes vegades (fins a 16 tirs a porta va llançar el Submarí) i la intervenció del seua meta, Calleja, en altres. Ara, els castellonencs – Als que també va perjudicar l'expulsió de Nilmar i la retirada de Senna per lesió- hauran d'esperar al partit de tornada, que es disputarà en El Madrigal, per a certificar el passe a octaus en el ‘torneig del k.O.'.

Els grocs van començar la primera part amb intensitat, ja que el Puertollano va eixir al camp molt motivat i amb ganes de donar la sorpresa. A pesar de les oportunitats dels de La Plana –amb un baló al travesser de Marcano que Calleja va atrapar per molt poc-, van ser els industrials els que es van avançar en el marcador. El tant es va produir en el minut 12 quan Acorán va centrar un baló des de la banda esquerra i Valdés, després de superar a la saga, anotava per als locals.

Encara amb el marcador en contra, els grocs van continuar gaudint d'ocasions i Rossi va tindre l'empat quan es vorejava la mitja hora de partit. L'italià, després de desbordar a la defensa del Puertollano va creuar el baló en un dur tir que es va eixir fora per només uns centímetres.

En la segona part, el Submarí se'n va anar directe a pel partit. Es va fer amb el control absolut del joc i es va sacsar la pressió del Puertollano, a què se li van complicar encara més les coses quan Pelegrina va veure la roja directa per derrocar a Jonathan Pereira quan el davanter gallec encarava a Calleja en una clara oportunitat.

Prompte van arribar les ocasions per als d'Ernesto Valverde. La primera va ser de nou per a Pereira, que va enviar una vaselina fora per molt poc després d'un passe de Rossi. Després, l'italià va tornar a disposar de dos clares oportunitats a què va seguir una quarta d'Escudero, però la mala fortuna unes vegades i la intervenció de Callleja en altres van evitar la golejada.

Per fi, en el minut 65, els grocs van trobar el premi a les seues insistència quan Pires, des de 25 metres, marcava després d'empalmar un rebot que va donar en la defensa rival després d'un enverinat tir de Jonathan Pereira.