OSASUNA 1 - 1 VILA-REAL CF

El Villarreal puntua en la seua estrena liguera
El Submarí, en un partit sense massa emocions, iguala 1-1 davant Osasuna en el Reyno de Navarra
El Villarreal s'ha estrenat amb un empat davant Osasuna en el Reyno de Navarra en el primer partit de la Lliga 2009-2010. Santi Cazorla va avançar als grocs amb un tir de mitja distància que va colpejar en Punyal i va descol·locar al meta Ricardo (31’). Per la seua banda, Pandiani va aconseguir igualar amb una rematada al front de l’àrea després d'una passada d'Aranda (37’).
Els groguets van començar una mica nerviosos, una situació que Osasuna va aprofitar per a dur perill a l'àrea de Diego López. Amb el pas dels minuts, els castellonencs es van assentar en el terreny de joc i va ser Santi Cazorla qui va obrir el marcador després d'un potent tir des de fora de l'àrea. Després del tant del conjunt dirigit per Ernesto Valverde, Osasuna va reaccionar i Pandiani feia l'empat a passada d'Aranda.
En la segona part, els de La Plana Baixa van prendre la iniciativa i lograren tancar als pamploniques en la seua àrea fins al punt que els locals practicament no tingueren ocasions. En canvi, el Submarí, amb un Nilmar molt inspirat a punt va estar de posar-se de nou per davant, si bé els va faltar una mica de sort. Pires, qui va entrar per Cani al minut 72, també va disposar de dos clares opcions de anotar però, primer el porter, i després un tir desviat, van fer que el Villarreal es veiera obligat a desaprofitar dos punts a Pamplona.