VILA-REAL CF 1 - 1 REAL MALLORCA

El Villarreal suma un pobre punt en el seu debut lliguer a casa davant el Mallorca (1-1)

La pluja es va convertir en la gran protagonista després de d'una gran primera part dels groguets
El Villarreal va traure un punt (1-1) en la visita del Real Mallorca després d'un partit en què les fortes pluges caigudes sobre El Madrigal van acabar sent les protagonistes de la jornada. Al final, un empat per al Submarí després d'un tant de Rossi al que els insulars van respondre amb un gol de falta directa de Borja Valero.
Els grocs van prendre la iniciativa des del primer minut i prompte van veure la porta d'Aouate. Així, Rossi en el minut 8 va avisar amb un tir creuat que, per desgràcia per al Submarí, va acabar estavellant-se contra el pal. Els d'Ernesto Valverde es van mantindre ferms i van continuar rondant l'àrea mallorquinista, encara que no van poder materialitzar les seues oportunitats i es van retirar al vestuari amb un empat sense gols però després d'oferir molt bona imatge en el primer temps.
En la segona, i a pesar de la intensa pluja que queia sobre El Madrigal, el Submarí va eixir a per totes. Així, Rossi va aprofitar un rebutge d'Aouate a tir de Llorente per a posar per davant als grocs. El domini va continuar sent del Villarreal, però el Mallorca va saber aprofitar les seues ocasions.
En el 74, Borja Valero, de falta directa, va aconseguir l'empat per als balears després d'un tir creuat que Diego López no aconseguix atallar. Els grocs no van abaixar els braços, però la gespa –on el baló circulava amb dificultat per culpa de la pluja- i el poc de temps van acabar deixant el partit en empat.