VILA-REAL CF 2 - 1 MALAGA

¡Cent victòries a Primera Divisió!

El Villarreal derrota 2-1 al Málaga amb gols de Nilmar i Capdevila i suma el seu primer triomf a la Liga, arribant al centenar a la màxima categoria

El Villarreal va sumar la seua victòria número 100 en Lliga en un partit d'infart on el Submarí, a pesar d'avançar-se amb un tant de Nilmar, va saber sobreposar-se a un empat al tall del descans i remuntar en la segona part amb un gol de falta de Capdevila, qui curiosament també complia el seu partit 101 amb la camiseta groga. Tres valuosos punts que permeten al conjunt de La Plana abandonar l'últim lloc i mirar de prop la zona temperada de la taula com a primer objectiu.

Els d'Ernesto Valverde van començar ben assentats sobre el camp en els primers minuts. De menys a més, el Submarí va començar a organitzar el seu atac amb un Màlaga tancat i que esperava arrere per a eixir a la contra amb balons llargs. En el 27 va arribar el tant dels grocs quan Escudero, després d'un bon desmarcatge per l'esquerra va enviar un ajustat centre ras a Nilmar i el brasiler, implacable, va manar el baló a les xarxes de Munúa.

Després del tant, el Villarreal va intentar organitzar-se arrere i va aguantar les arribades andaluses, si bé els blanc i blaus van ser capaços d'igualar. Així. Luque, a la vora del descans, va caçar un ajustat centre de Fernando i el català, després de desmarcar-se va rematar de cap per a aconseguir el 1-1.

La reacció del Submarí, no obstant això, no es va fer esperar. A penes començada la segona part, Capdevila anotava el 2-1 en un servici de falta pegat al pal dret del porter i que Munúa, després d'un bot del baló, no va poder atallar.

A partir d'eixe moment, els d'Ernesto Valverde van tancar files arrere i van esperar la seua oportunitat eixint des d'arrere i amb un Màlaga bolcat en la porteria de Diego López. Encara que prop van estar en un parell d'oportunitats, els andalusos no van poder convertir cap de les seues ocasions, igual que els grocs, que van tindre en Llorente a un dels seus jugadors més incisius. Al final, primera victòria dels grocs en Lliga i tres valuosos punts que pugen al caseller del Villarreal.