VILA-REAL 1 - 0 PUERTOLLANO

El Villarreal es fica en octaus de la Copa després de doblegar al Puertollano (1-0)

El Submarí derrota als blanc-i-blaus en el partit de volta i passa de ronda

El Villarreal va aconseguir el passe a octaus de final de la Copa del Rei després de véncer per la mínima (1-0) al Puertollano en El Madrigal. Els grocs es van sobreposar al cansament per jugar dos partits en menys de 48 hores i van saber materialitzar les ocasions de què van disposar. Amb la victòria, els d'Ernesto Valverde s'asseguren el passe a la següent ronda i es cobren la seua primera víctima en el torneig del k.O.

La primera part va començar amb el Puertollano completament tancat en el seu camp i que prompte va entregar el baló als grocs. Un poc més pausat que de costum, el Submarí va acceptar l'envit i es va fer amb el control del xoc. Ja en el minut 3, Escudero va disposar d'una claríssima ocasió quan Ángel va traure un baló des de la línia de fons i l'argentí va rematar amb molt de perill, però el baló va colpejar en un defensa i va acabar fora.

Poc després, Llorente va tindre el 1-0 en les seues bótes quan per poc no arriba a una falta botada per Senna. El Villarreal s'animava i posava en compromisos a uns blanc-i-blaus que continuaven esperant la seua oportunitat per a eixir des d'arrere. Als vint minuts, Cani va veure un buit en la defensa i, de nou, a punt va estar d'avançar als d'Ernesto Valverde amb un tir a la vora de l'àrea que se va anar llepant el pal dret de Calleja.

L'última i més clara oportunitat de la primera part va ser per a Capdevila, qui no va tindre temps de rematar quan encarava al meta del Puertollano després d'una gran assistència de Bruno.

La segona part va seguir per uns derroters semblants als de la primera, amb els ciudarrealencs plantats en el seu camp i el Villarreal buscant algun buit de què poguera traure partit. En el 58, Jonathan Pereira va connectar un potent tir des de la banda que Calleja va rebutjar a boca de canó.

Amb el pas dels minuts, els grocs se van anar sentint més i més còmodes en el camp i després de dos ocasions del Puertollano, el Villarreal posava el 1-0 en el marcador. El tant va arribar quan Cani, després de plantar-se en la frontal de l'àrea obri a Jonathan Pereira, que de passe creuat va deixar la pilota en safata a Rossi.

A punt va estar de donar l'esglai Rafa Belda quan, després de rebre en l'esquerra, va creuar el baló a Oliva i el baló va acabar fora. Poc després, va ser Jonathan Pereira el que va estar a punt de sentenciar el xoc amb un potent tir que Carreró va rebutjar. Al final, 1-0 i el Vila-real ja està en octaus.