VILA-REAL CF 3 - 1 VALLADOLID

El Villarreal dóna un altre pas al front davant del Valladolid (3-1)

Els grocs derroten al conjunt castellà en El Madrigal amb dos gols de Nilmar i un de Rossi i s'assenten en la mitat de la taula

El Villarreal va sumar una nova victòria en Lliga al derrotar en El Madrigal al Valladolid (3-1) en un partit on els grocs van mantindre el control del joc i del partit en tot moment. Amb el triomf, el quadre dirigit per Ernesto Valverde s'assenta en la mitat de la taula i és ja dotzé després d'un partit on Nilmar va allargar la seua ratxa amb la ‘canarinha' al destapar-se amb dos tants i Rossi va confirmar la seua recuperació a l'anotar el tercer del Submarí.

Els grocs, avisats de l'estil del Valladolid, van explotar les bandes des del primer minut. Així, tant com Escudero –El més desequilibren-te dels grocs- com Pires es van emprar a fons a l'hora de conduir el baló a l'àrea pucelana. Així, en el minut 6, Nilmar empalmava de cap un gran centre d'Escudero per a posar el 1-0 en el marcador. El Villarreal es posava per davant.

El tant va assentar com un pitxer d'aigua freda al Valladolid, que va tractar d'eixir des d'arrere amb Canobbio com gran referent. Els grocs, amb molt de desimboltura, continuaven buscant la meta de Justo Villar, que a punt va estar de tindre un altre esglai a la vora del descans, quan Nilmar es va quedar a només un pas de rematar una bona internada de Pires.

La segona part no va poder començar millor per al Submarí. A penes havien transcorregut uns segons quan Nilmar, en una jugada de pura picardia, va veure avançat al meta dels val·lisoletans després d'un rebuig llarg de Godin i amb un lleugera cabotada bombada posava el 2-0 per als locals.

A pesar de la tranquil·litat ja aconseguida, els grocs van continuar insistint i deu minuts després, Escudero tornava a assistir a un dels seus companys en una contra. Amb Justo Villar com a últim home i avançat, Rossi feia pujar el 3-0 per als d'Ernesto Valverde després d'una dura fuetada a mitja altura.

Des d'eixe moment, els de La Plana és van limitar a controlar el xoc i Rossi prop va caminar de marcar el quart a l'empalmar un cabotada en l'àrea xicoteta que el porter va rebutjar per molt poc. Va ser el Valladolid, no obstant això, el que va aconseguir retallar distàncies en el minut 60 quan Diego Costa va caçar una pilota en l'àrea i amb tir creuat llunyà posava el 3-1 definitiu en el marcador.